ZAPOMNĚLI JSTE SVOJE PŘIHLAŠOVACÍ ÚDAJE?

VYTVOŘIT ÚČET

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Na této stránce Vás chceme informovat o tom, jak naložíme s údaji, které od Vás můžeme získat. Každý má právo na ochranu svých osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Při Vašem běžném prohlížení našeho webu a procházení jeho stránek o Vás nemůžeme získat žádné informace, které by Vás mohly identifikovat. Pro účely statistiky návštěvnosti server zjišťuje pouze obecné údaje jako počty návštěv, IP adresy, shlédnuté stránky, čas otevření stránky, množství dat přenesených ze serveru atd. Tyto údaje jsou anonymní a slouží pouze ke statistickým účelům návštěvnosti stránek.

Systém internetového obchodu na našich stránkách nevyžaduje Vaši registraci. Své kontaktní údaje vyplňujete až při sestavení objednávky a tyto údaje jsou použity pouze pro účely odeslání zboží.

Pro komunikaci a pro možnost objednávek knih jsme pro Vás připravili tyto formuláře:

  1. Napište nám
  2. Nákupní košík
  3. Novinky e-mailem

1. Napište nám
Kontaktní formulář, který Vám slouží k zaslání dotazu, vzkazu, případně k objednávce, pokud nechcete použít nákupní košík. Vyplňujete zde kromě textu zprávy pouze svoji e-mailovou adresu, abychom Vám mohli odpovědět, nejsou vyžadovány žádné osobní údaje, které by Vás mohly identifikovat. Pokud odesíláte pomocí tohoto formuláře objednávku a vyplňujete své kontaktní údaje, platí pro jejich zpracování stejná pravidla jako v bodě 2. Nákupní košík.

2. Nákupní košík
Nákupní košík slouží ke vkládání knih, sestavení a odeslání objednávky. Vyplňujete kontaktní údaje, na které chcete poslat objednané knihy: jméno a příjmení, doručovací adresu a e-mail pro potvrzení objednávky. Firmy a instituce mohou vyplnit i další fakturační údaje. Vaše údaje slouží pouze k vystavení faktury a expedici objednaného zboží.

3. Novinky e-mailem
Máte-li zájem dostávat e-mailem informace o vydání nových titulů a slevových akcích, vyplníte svoji e-mailovou adresu. Zasílání novinek můžete kdykoli zrušit podle uvedeného návodu.

Zavazujeme se, že získané osobní údaje:

  • nezneužijeme k jinému účelu, než k jakému byly získány,
  • neposkytneme žádné třetí osobě, pokud to bezprostředně nesouvisí s vyřízením objednávek (např. Česká pošta),
  • budeme ochraňovat a zamezíme přístup k nim nepovolaným osobám,
  • nepoužijeme pro nevyžádanou reklamu.
TOP